ZOO- Wilmas i Arvika 30 november 2019

Klubb Motvals <3 Kolonin
Varför ändra ett vinnande koncept? Efter sucéekvällen i juni bjuder Klubb Motvals och Kolonin på nya musikaliska äventyr på Arvika musikpub ”Wilmas”.
På scen:Zoo [ID] Desire and her drunks [SE] Blodörn [SE]

Zoo [ID]https://www.facebook.com/zooindonesia/
Vart ska vi börja? Bandet startade som ett punkband 205 men har sedan ett par år utvecklats till att vara ett av de intressantaste konceptbanden som är aktiva just nu. Bandet har nu tagit formen av ett konstprojekt som ska sträcka sig fram till och med år 2025. Varje album representerar en aspekt av civilisation.Prasasti (2012) – SpråkSamasthamarta (2015) – ArkitekturKhawagaka (2018) – ReligionFramtida album kommer att behandla aspekter som teknologi, migration, ekonomi mm.Vi kommer att bjudas på en experimentell rock med inslag av slagverk, traditionella indonesiska instrument och mycket annat. Det är med stor stolthet vi kan ge er ZOO!

Desire and Her Drunks [SE]https://www.facebook.com/desireandherdrunks/https://desireandherdrunks.bandcamp.com/
Ett kulturellt samarbete mellan Värmland och Norrbotten som lever i exil i Göteborg och rockar röven av västkusten. Vi är superglada att få välkomna dessa juveler ”hem” till Arvika och Wilmas. Medlemmar från HOTET, Skjut Dig och Government abuse framför ösig, spretig och puckad punk på engelska. Inom kort släpps debutalbumet via Black Valley Records.Hurra!

Blodörn [SE]https://www.facebook.com/Blodornswe/
Vi är mycket glada att få arrangera Blodörns premiärhelg. Efter uppvärmning i Säffle dagen innan tar vi emot ett laddat och peppat band. Ett av Värmlands just nu mest intressantaste band som spelar hård alternativ sludge/rock med fokus på bra melodier, genomarrangerade gitarrer och ett tajt sound. Bandets 4 sångare blandar ren sång med skrik som levereras över en bredbent ljudbild.En premiär som du inte vill missa!

Arvika musikpub ”Wilmas”Lördag 30 november Evenemanget startar 21.00
Entré – 100SEK Kort – Cash – Swish Åldersgräns 18 år
NO RACISM – NO SEXISM – NO HOMOPHOBIA – NO VIOLENCE
KM037
I samarbete med Ställwerket Studiefrämjandet Musik Örebro/Värmland Be True ClothingOfog , Motvals, Kolonin Arvika.