ORD

Svea Biografen fredag den 16 december kl 19.00

 

Varmt välkommen på en konsert som förbereder dig med värme och ord inför julens stämningsläge där kvällen bjuder på glögglukt och stearinljus i hallen där inga tomteluvor hänger ännu bara en värme av sinnlighet.

En mycket uppskattad Tysklandsturné genomfördes 2019 med texter på svenska, tyska och engelska.Albumrelease på Världspoesi-dagen 21 mars 2022 – Hemligheter på vägen (Havtorn Records). Några röster om Hemligheter på vägen: ”Flera har tidigare tonsatt Tranströmers texter och det här är en av dessa som man kommer att återvända till många gånger.”/Roger Bergner, Jazz/Orkesterjournalen ”…the sparse, hypnotic arrangements of Johansson, highlight the mesmerizing, poetic images and the evocative musical allusions of Tranströmer…”   /Eyal Hareuveni, Salt Peanuts
”…it seems inevitable that many listeners will be led to undertake a deeper dive into Tranströmer’s work, given the exquisite treatment offered by Johansson on this splendid album.”/Troy Dostert, All About Jazz

“Inom mig bär jag mina tidigare ansikten,som ett träd har sina årsringar.Det är summan av dem som är jag.Spegeln ser bara mitt senaste ansikte,jag känner av alla mina tidigare.”/Tomas Tranströmer  Karin Johansson kan också höras i Quagmire med Nina de Heney och Henrik Wartel, duon med Lisen Rylander Löve, duon med Finn Loxbo, Jonny Wartel 4 och många andra samarbeten. Pressrelease album: Hemligheter på vägen.

Köp biljett på Tickster:

https://secure.tickster.com/cgtj72g0dyzmzgc

Läs mer>>